Çalışma Saatlerimiz:  Pazartesi- Cumartesi  09:00‑19:00   Pazar: Kapalı
Telefon:0 (850) 888 8984

İşletmenizin Google Harita Kaydı Olsun

How to choose headphones for your smartphone

İşletmenizin Google Harita Kaydı Olsun

Müşterilerinizin size hızlı bir şekilde ulaşmasını mı istiyorsunuz? Ya da şirketinizi veya işletmenizin kolaylıkla bulunmasını mı istiyorsunuz? Google haritalar işlemleri ile artık tüm bunları ve çok daha fazlasını kolaylıklar sağlayabilirsiniz. Uzvi yazılım olarak şirketinizin, işletmenizin veya kurumunuzun Google harita kaydı işlemlerini sizin için gerçekleştirmekteyiz.

Şimdiki ve gelecekteki müşterilerinizin dikkatini çekmek için siz de sunduğumuz bu hizmetten faydalanabilirsiniz. En iyi arama motorları arasında yer alan Google’ın haritalar hizmeti içerisinde yer almak şirketinizin bir adım önce çıkması için en önemli adım olacaktır. Müşteriliniz sizi kolaylıkla bulacağı için işletmenizin veya şirketinizin itibari ve bilinirliği artacaktır.

Google+ Business sayfasında sunduğunu rehber özelliği şirketinizin ihtiyacı olan tüm bilgileri tek bir alanda toplamanıza yardımcı olacaktır. Uzvi yazılım olarak biz de şirketinizin tüm bilgilerini Google+ Business sayfasında gösterilmesi için yanınızdayız. Google harita kaydı oluşturarak bunu sizin için sağlayabiliriz. Bu şekilde işletmeniz harita aramalarında kolaylıkla bulunabilir. Siz de müşterilerinize hızlı bir şekilde hizmet sağlayabilirsiniz.          

Bu hizmetin size sağladığı avantajlardan bazıları şu şekildedir:

  • İletişim bilgilerinizi kolaylıkla ekleyebilirsiniz. Bu şekilde işletme sayfası kapsamında sunmak istediğiniz bilgilerin hepsi kullanıcılar tarafından kolaylıkla görüntülenebilmektedir.
  • İnternet sitesi adresinizi ekleyebilirsiniz. Ekleyeceğiniz bu websitesi adresiyle müşterileriniz kolaylıkla şirketinizin veya kurumunuzun işletme sayfası görüntülemesini gerçekleştirebilir. Müşterileriniz bilgilerinize görebilmesi, işletmenize hızlı bir şekilde ulaşmalarını sağlayacaktır.
  • Google haritalar üzerinde işletmeniz görünsün ve erişiminiz artsın.
  • Yol tarifi sağlayarak müşterilerinize kolay ulaşım imkanı sağlayın.
  • Resim ve videolar ekleyerek şirketinizi tanıtın.

Tüm bu fırsatları şirketinizin bilinirliğini arttırmak için oldukça önemlidir. Siz de Uzvi yazılımın bu hizmetinden faydalanarak şirketinizin bir adım öne çıkmasını sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçerek sunduğumuz bu hizmet hakkında detaylı bilgi almaktır.

Google harita kaydı hizmetinin sunduğu tüm bu özelliklerden yararlanmak için siz de Uzvi yazılımla iletişime geçin. Uzmanlarımız size ve işletmenize uygun olarak Google harita kaydını oluşturarak şirketiniz veya işletmeniz daha kolay bir şekilde bulunmasına yardımcı olacaktır.