Çalışma Saatlerimiz:  Pazartesi- Cumartesi  09:00‑19:00   Pazar: Kapalı
Telefon:0 (850) 888 8984

Yandex Harita Kaydı Hizmetinde Yerinizi Alın

How to choose headphones for your smartphone

Yandex Harita Kaydı Hizmetinde Yerinizi Alın

Şirketinizin veya işletmenizin internet arama motorlarına kolaylıkla bulunabilmesi artık çok kolay. Siz de Uzvi yazılımın sunduğu Yandex harita kaydı hizmetinden faydalanarak şirketinizin daha kolay bulunmasını sağlayabilirsiniz. Online arama motorları ile olan tecrübemiz sayesinde şirketinizin veya işletmenizin müşterilere erişmesi için hizmetlerimizle yanınızdayız.

Dünyanın en önemli arama motorlarından biri olan Yandex sunduğu harita hizmetleri ile iletişim ağını geliştirmeye devam ediyor. Türkiye’de yaygın olarak kullanılan bu online arama motoru tarafından sağlanan harita hizmetleri tüm ihtiyacınızı karşılayabilir. Uzvi yazılım online harita hizmetlerinin gücünün farkında. Bu nedenle müşterilimize Yandex harita kaydı hizmetleri sunarak onların da bu dünyada yerini almasını sağlıyoruz.

Yandex arama motoru tarafından sunulan bu hizmet size çeşitli fırsatların kapısını açabilir.

  • Mobil uygulamalar bölgesinde yerinizi alın. Yandex harita hizmetleri Yandex’in sunduğu mobil uygulamalarla uyum içerisinde çalışmaktadır. Bu nedenle şirketiniz veya işletmeniz harita hizmetlerine eklendiği zaman Yandex’in mobil uygulamaları tarafında da şirketinizin veya işletmenizin konumunu görebilirsiniz.
  • Rakip firmaların önünde yer alın: Uzvi yazılımın sunduğu Yandex haritalama hizmetlerinden faydalanarak siz de Yandex arama motoru üzerinde avantaj elde edebilirsiniz. Sizinle benzer işleri yapan firmalara göre arama motorunda daha üst sıralarda çıkarak şirketinizin müşteriler tarafından kolaylıkla bulunmasını sağlayabilirsiniz.
  • Müşterileriniz sizi kolaylıkla bulsun: Yandex’in sunduğu harita kaydı işlemleri işletmenizin Yandex harita hizmetlerinde yer almasını sağlayacaktır. Bu şekilde müşterileriniz sizi Yandex arama motoru üzerinde aradığında kolaylıkla ulaşabilecektir. Arama motorunda sunulan bilgiler arasında şirketinizi veya işletmenizin konumu, iletişim bilgileri ve şirketinize veya işletmenize ait resimler yer alabilir.

Uzvi Yazılım işletmenizin Yandex harita kaydı işlemlerini kolaylıkla yapmaktadır. Tek yapmanız gereken iletişim kanallarımdan bize ulaşmaktır. Bu şekilde sizin şirketiniz de dünyanın en iyi arama motorlarından birinin harita listesinde yerini alabilir.

Haritalarda yer aldığınız zaman şirketiniz rakiplerinize göre avantaj sağlayacaktır. Siz de Uzvi Yazılım ile iletişime geçerek Yandex’in sunduğu bu harita kayıt işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.